029 7030 0040

Vivotech on toimittanut 200 käsidesiautomaattia!

Alkuvuonna korona-aalto pakotti yritykset muuttamaan liiketoimintaansa, mikä laski Vivotechin tuotteiden kysyntää. Vivotech reagoi tilanteeseen nopeasti tuomalla markkinoille S-22- käsidesiautomaatit. Laitteiden suuri kysyntä maailmalla pidensi toimitusaikoja huomattavasti, mikä viivästytti laitteiden tuomista Suomen markkinoille. Ensimmäisen erän saimme toimitusvalmiiksi heinäkuun lopussa, jonka jälkeen tahti on ollut kova. Vivotech on toimittanut kuukaudessa 200 käsidesiautomaattia ympäri Suomen. Vivotech on varautunut laitteiden suureen kysyntään ja pystyy reagoimaan asiakkaiden laitetilauksiin nopeasti.

S-22- Käsidesiautomaatti muistuttaa käsidesin käytön tärkeydestä

S-22 käsidesiautomaatin hyötyjä perinteisiin pumppupulloihin nähden on monia. Suurella näytöllä varustettu automaatti muistuttaa asiakkaita käsidesin käytöstä tekstillä ja kiittää asiakasta käytöstä. Oikein sijoitettua laitetta käytetään suuremmalla käyttöprosentilla, kuin perinteisiä pumppupulloja. Automaattisen annostelun ja kosketusvapaan käytön ansiosta asiakkaan ei tarvitse koskea annostelijaan käsidesiä käyttäessään. Automaatti muistuttaa käsidesin loppumisesta ja suuri 3 litran säiliö riittää kahteen tuhanteen käyttökertaan. 

Oma Terveystukku käsidesi takaa tuotteen laadun

Nopeasti kasvava kysyntä on tuonut käsidesimarkkinoille monen tasoisia tuotteita, mikä on johtanut monesti asiakkaan epämieluisaan käyttökokemukseen käsidesiä käyttäessään. Vivotechille on tärkeää, että laitteissamme käytettävät käsidesit ovat laadukkaita ja antavat asiakkaalle hyvän käyttökokemuksen. Vivotech on lanseerannut oman laadukkaan Terveystukku käsidesin, jota asiakkaamme saavat helposti tilattua lisää kauttamme. Toimitamme asiakkaillemme Terveystukku käsidesiä 3 litran täyttöpakkauksissa, joka on myös S-22- käsidesiautomaatin täyttösäiliön koko.