Novaerus on sairaala-tason ilman desnfiointilaite joka poistaa kaikki ilmassa olevat mikro-organismit ja vähentää todistetusti sairaspoissoloja!

Käsihygienia ja pintojen desinfiointi ovat olleet jo kauan infektioiden torjunnan tärkeimpiä osa-alueita.  Viime aikoina myös aerosolit tartuntoina leviäviin infektioihin on alettu kiinnittää enemmän ja enemmän huomiota.

Varhaiskasvatuksessa on totuttu siihen että henkilökunta ja lapset sairastavat keskivertoa enemmän. Tämä aiheuttaa tartuntakierteitä lasten vanhempiin ja sitä kautta vanhempien työkavereihin. Mitä jos näitä tartuntaketjuja voitaisiin katkaista jo alkuvaiheessa?  Useat kliiniset testit osoittavat että Novaeruksella toteutetulla ilman desinfioimisella sairastumisia voidaan vähentää jopa 50 %.

Kokonaisvaikutuksen taloudellinen säästö yksilöille ja yhteiskunnalle on todella merkittävä!

Novaerus ilman desnfiointilaitteissa käytetään patentoitua NanoStrike-teknologiaa, joka poistaa turvallisesti ilmassa olevat mikro-organismit. Näin syntynyt terveellinen hengitysilma takaa ensiluokkaisen suojan viruksia ja bakteereita vastaan.

Novaerus plasmateknologian tehokkuus, turvallisuus, helppokäyttöisyys ja edullinen hinta ovat vertaansa vailla. Lisäksi, järjestelmä käyttää erittäin vähän energiaa, ei tarvita asennusta, huoltoa, vaihtosuodattimia tai muitakaan lisäosia

Novaerus Protect 200

Suunniteltu jatkuvaan ilman desinfiointiin ja hajujen hallintaan pienissä sisätiloissa. 80m³ huoneessa Novaerus Protect 200 suorittaa yhden täyden desinfiointisyklin tunnissa!

Novaerus Protect 800

Suunniteltu jatkuvaan ilman desinfiointiin ja hajujen hallintaan keskikokoisissa sisätiloissa.
Myydyin ja monikäyttöisin mallimme. Laitetta voi käyttää kahdella tehoasetuksella. Asetus 1 suorittaa 220 m³ tilan desinfiointisyklin tunnissa, Asetus 2 260m³ tilan desinfiointisyklin tunnissa.

Novaerus Air Disinfection - Kuinka puhdasta on ilma jota hengität?

Patentoitu NanoStrike-teknologia. Tieteellisesti todistettu teho.

  • Tutkijoiden ja insinöörien kehittämä Nano-Strike teknologia on kaikkien Novaerus ilmanpuhdistimien ydin. Se tuhoaa tehokkaasti kaikki ilmassa leijuvat mikro-organismit
  • Useissa laboratoriokokeissa on osoitettu, että Novaerus vähentää turvallisesti ja tehokkaasti bakteereja, viruksia, allergeeneja, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) ja hiukkasia.
  • Kliinisissä kokeissa Novaeruksen on todistettu vähentävän ilmassa leijuvia patogeenejä, pinnalla olevia bakteereja, infektioita ja hajuja
  • Kenttätutkimuksissa ja kliinisissä kokeissa Novaeruksen on osoitetty vähentävän infektioita ja parantavan hyvinvointia kaikissa ympäristöissä.

Novaerus-plasmateknologia on turvallinen jatkuvaan käyttöön kaikissa ympäristöissä eikä tuota haitallisia

Asennusta ei tarvita, NV800 ja NV200 ovat plug and play -tekniikkaa.

Ilman desinfiointiteknologian vertailu

Novaerus käyttää ainutlaatuista, patentoitua plasmapurkausta teknologiaa inaktivoidakseen turvallisesti haitalliset ilmassa olevat mikro-organismit DNA-tasolla. Niinkin pienet kuin 1 nm:n molekyylit inaktivoituvat alle sekunnissa, huomattavasti nopeammin kuin millään muulla deaktivointitekniikalla.

1 = Ei tehokas 5 = Tehokas

1. PCO can produce formaldehyde. 2. At high levels, UV can create noxious gas and is mutagenic. 3. High levels of ozone is unsafe to humans. 4. Defend 1050 only.

Independently Tested and Proven

Novaerus-plasmateknologia on testattu riippumattomissa laitoksissa ja sen on todistettu inaktivoivan turvallisesti pienimmätkin ilmassa leviävät virukset, bakteerit, homeitiöt, VOC- kaasut sekä hiukkaset. Nämä on osoitettu kymmenissä riippumattomissa laboratoriotesteissä jotka ovat vapaasti saatavissa valmistajan sivuilta tai Vivotech Oy:ltä.
 
 

* J. Balarashti (2016) Determination of the Novaerus NV900 [US version of the NV800] System's Efficacy against Various Bioaerosols, Aerosol Research and Engineering Laboratories. Available at https://www.novaerus.com/research/238.