029 7030 0040

UV-C desinfioivat latausratkaisut

Vivotechin desinfioivat latauskaapit tuovat ratkaisun laitteiden yhtäaikaiseen lataukseen ja desinfiointiin.

UV-C desinfioivat latausratkaisut

Tablettien ja kannettavien tietokoneiden yhteiskäyttö yleistyy nopeasti monilla toimialoilla ja opetuksessa. Vivotechin steriloivat latauskaapit tuovat ratkaisun laitteiden yhtäaikaiseen lataukseen sekä desinfiointiin ja bakteerikantojen sekä virusten leviämisen pysäyttämiseen. Desinfioivat latausasemat tappavat bakteerit laitteiden pinnoilta tehokkaasti sekä turvallisesti UV-C valotekniikan avulla. Paloturvalliset latausasemat ovat helppokäyttöisiä, lukollisia, ajastettavia sekä saatavilla 10, 20 ja 30 paikkaisina.

Pysäytä influenssa ja bakteerien leviäminen!
Mobiililaitteiden kosketuspinnat ovat otollisia levittämään influenssavirusta sekä muita sairauksia. Pintoja käsitellään paljain käsin ja bakteerit pääsevät leviämään kuten kätellessä. Mobiililaitteessa on keskimäärin jopa 10 kertaa enemmän mahdollisesti haitallisia bakteereja kuin esimerkiksi WC-istuimen kahvassa. Valitettavan usein esimerkiksi koululuokissa yhteiskäytössä olevia tabletteja ei puhdisteta ollenkaan, vaikka jotkut bakteerit kuten esimerkiksi e-Coli elää tutkitusti laitteen pinnalla jopa viikon. Vivotechin desinfioivalla latausasemalla pysäytät influenssan ja haitallisten bakteerien sekä virusten leviämisen mobiililaitteiden kosketusnäyttöjen välityksellä helposti ja tehokkaasti.

UV-C desinfiointi
UV-valon desinfioiva vaikutus perustuu siihen että valo tunkeutuu bakteerin tai viruksen soluseinämän läpi ja aiheuttaa sen DNA:ssa jakaantumisinformaation sekaannuksen. Taudin aiheuttaja ei voi enää monistua ja lisääntyä vaan se katsotaan kuolleeksi ja ihmiselle vaarattomaksi. UV-C desinfiointi on käyttäjälle täysin vaaraton ja se tuhoaa bakteerit jo 5 minuutin käytön jälkeen.

Kannettaville tietokoneille ja muille ladattaville laitteille

Paloturvalliset ja desinfioivat latauskaapit kaikille laitteille

Tablet tietokoneille

Paloturvalliset ja desinfioivat latauskaapit tableteteille

Muut ratkaisut tableteille

Jälleenmyyjät

Tämän tuoteryhmän laitteita voit ostaa myös jälleenmyyjiemme kautta.