UV-C

UV-C STERILOIVAT KANNETTAVIEN LAITTEIDEN LATAUSASEMAT

Tablettien ja kannettavien tietokoneiden yhteiskäyttö yleistyy nopeasti monilla toimialoilla ja opetuksessa. Vivotechin steriloivat latauskaapit tuovat ratkaisun laitteiden yhtäaikaiseen lataukseen sekä sterilointiin ja bakteerikantojen sekä virusten leviämisen pysäyttämiseen. Steriloivat latausasemat tappavat bakteerit laitteiden pinnoilta tehokkaasti sekä turvallisesti UV-C valotekniikan avulla. Paloturvalliset latausasemat ovat helppokäyttöisiä, lukollisia, ajastettavia sekä saatavilla 10, 20 ja 30 paikkaisina.

Pysäytä influenssa ja bakteerien leviäminen!
Mobiililaitteiden kosketuspinnat ovat otollisia levittämään influenssavirusta sekä muita sairauksia. Pintoja käsitellään paljain käsin ja bakteerit pääsevät leviämään kuten kätellessä. Mobiililaitteessa on keskimäärin jopa 18 kertaa enemmän mahdollisesti haitallisia bakteereja kuin esimerkiksi WC-istuimen kahvassa. Valitettavan usein esimerkiksi koululuokissa yhteiskäytössä olevia tabletteja ei puhdisteta ollenkaan, vaikka jotkut bakteerit kuten esimerkiksi e-Coli elää tutkitusti laitteen pinnalla jopa viikon. Vivotechin steriloivalla latausasemalla pysäytät influenssan ja haitallisten bakteerien sekä virusten leviämisen mobiililaitteiden kosketusnäyttöjen välityksellä helposti ja tehokkaasti.

UV-C sterilointi
UV-valon steriloiva vaikutus perustuu siihen että valo tunkeutuu bakteerin tai viruksen soluseinämän läpi ja aiheuttaa sen DNA:ssa jakaantumisinformaation sekaannuksen. Taudin aiheuttaja ei voi enää monistua ja lisääntyä vaan se katsotaan kuolleeksi ja ihmiselle vaarattomaksi. UV-C sterilointi on käyttäjälle täysin vaaraton ja se tuhoaa bakteerit jo 5 minuutin käytön jälkeen.

Näytetään kaikki 5 tulosta