PYYDÄ TARJOUS YRITYKSELLESI

Vivotech Oy

Oletko koskaan manannut mobiililaitteiden huonoa akun kestoa?  Juuri silloin kun puhelinta tarvitsisi, akku loppuu. Mikä neuvoksi, mistä lisää virtaa?  Tuttu tunne useammalle meistä. Siitä huolimatta ongelmaan ei ole ennen ollut keskitettyä toimivaa ratkaisua.

Vivotech Oy on vuonna 2013 perustettu yritys,  joka myy ja markkinoi mobiililaitteiden latauspisteitä julkisiin tiloihin. Latauspisteet tarjoavat loppukäyttäjille turvallisen ja vaivattoman tavan ladata mobiililaitteensa. Vivotech latauspisteet muodostavat julkisten latauspisteiden verkoston  jonka lähimmän latauspisteen voi tarkistaa Latauspiste.mobi sivustolta.
Vivotech Oy:n tavoitteena on olla 2020 Euroopan johtava julkisten latausratkaisujen toimittaja.

Taustaa:

Mobiiliteknologia ja mobiililaitteiden käyttötavat ovat kehittyneet nopeasti. Laitteiden tehokkaat prosessorit, suuret kosketusnäytöt sekä langattomien yhteyksien ja sovellusten käytön lisääntyminen kuluttavat mobiililaitteen virtaa niin paljon, että laite on ladattava usein jopa useita kertoja päivän aikana. Puhelinten sovellukset ovat myös entistä välttämättömämpiä: puhelimessa on nykyään lompakko, matkaliput, kanta-asiakaskortit ym ym.

Jotkut ovat alkaneet kantaa mukanaan kannettavia lisävirtalähteitä, mutta useimmat niistä ovat epäkäytännöllisiä ja painavia. Kun älylaitteen akku loppuu, ihmiset kiiruhtavat tietoisesti tai tiedostamatta paikkaan, jossa lataus on varmasti mahdollista, yleensä kotiin. Tutkitusti jopa 80 prosenttia ihmisistä kärsii jonkinasteisesta Nomofobiasta, ilman matkapuhelinta olemisen pelosta.

Vivotechin Latauspisteet ratkaisevat tämän ongelman tarjoamalla turvallisesti ja vaivattomasti virtaa siellä, missä ihmiset liikkuvat

. Latauspisteiden käyttö on aina loppukäyttäjälle maksutonta.

Latauspisteet tarjoavat yhteistyökumppaneillemme ainutlaatuisen tavan tuote tai brändimarkkinointiin. Vivotech Oy:llä onkin yhteistyöverkostossaan mm. 20 sähköyhtiötä ympäri Suomen.

YHTEYSHENKILÖT

JANNE RÄSÄNEN
JANNE RÄSÄNENToimitusjohtaja
janne.rasanen@vivotech.fi
+358 40 195 0120
JOKKE ASIKAINEN
JOKKE ASIKAINENMyyntijohtaja
jokke.asikainen@vivotech.fi
+358 40 195 1178
ILKKA LOMPPI
ILKKA LOMPPIMyynti
Ilkka.lomppi@vivotech.fi
+358 400 216 916
NIINA SINISALO
NIINA SINISALOLatauspistemedian kehitys ja myynti
niina.sinisalo@vivotech.fi
+358 400 147 187
LIISA MÄNTYKOSKI
LIISA MÄNTYKOSKIProjektointi ja Hallinto
liisa.mantykoski@vivotech.fi
+358 400 150 809
JARMO VAINIO
JARMO VAINIOHuolto ja asennukset
jarmo.vainio@vivotech.fi
+358 44 5939 243

OTA YHTEYTTÄ

LÖYDÄT MEIDÄT

JÄSEN YRITYS