Vivotech yhteistyöhön joensuulaisen Vauhti Speedin kanssa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Pohjoismaiden johtava mobiilaitteiden latausratkaisujen ja desinfioinnin osaaja Vivotech käynnistää yhteistyön joensuulaisen Vauhti Speed Oy:n kanssa. Vauhti Speed toimittaa käsihuuhteen uusiin Vivotech S22 -desinfiointiautomaateihin.

Vivotechin toimitusjohtaja Janne Räsänen kertoo, että yhteistyökumppanin valintaa edelsi perusteellinen kartoitus.

–  Halusimme automaatteihimme varmasti tehokkaan ja turvallisen tuotteen. Vauhti-käsihuuhteen koostumus vastaa THL:n ohjeita. Se perustuu WHO:n suositukseen ja reseptiin, Räsänen kertoo.

Kaksi vahvaa toimijaa yhteistyöhön 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL antoi 15.4. ohjeistuksen, jonka mukaan käsien desinfiointi tulisi olla mahdollista kaikissa julkisissa tiloissa. THL:n mukaan julkisiin tiloihin soveltuu alkoholipohjainen käsihuuhde, jonka alkoholipitoisuus on yli 70 prosenttia. 

–  On hienoa käynnistää yhteistyö Vivotechin kanssa. Toimintamme laajentuminen käsidesin valmistukseen on osoittautunut strategisesti kestäväksi ratkaisuksi. Yhteistyön myötä Vauhdin tuotemerkkimme tavoittaa jälleen uusia kuluttajia, Vauhti Speedin toimitusjohtaja Esa Puukilainen  toteaa.

Hygieeninen ja helppo ratkaisu 

Vivotech on tuonut markkinoille Suomen ensimmäisen näytöllisen desinfiointiautomaatin. Vivotech S22 -automaatti on ainutlaatuinen tapa tarjota kuluttajille mahdollisuus käsihygieniaan. Se on hygieenisempi ratkaisu kuin yleisesti käytössä olevat, yksittäiset käsidesipullot. Automaatti annostelee käyttäjälle sopivan määrän käsidesiä ilman, että laitteeseen tarvitsee koskea. 

Lisäksi automaatti on asiakkaalle vaivaton ratkaisu. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia käsidesin täyttämisestä automaattiin, vaan laite on aina toimintavalmis. Automaatissa on käsidesin annostelijan yläpuolella etäohjattu 22″ tuuman näyttö, jonka välityksellä käyttäjille voi viestiä.

Vivotech ja Vauhti Speed: alansa markkinajohtajat 

Espoolainen Vivotech tarjoaa virtaa, puhtautta ja tehokasta viestintää. Yritys on Pohjoismaiden markkinajohtaja mobiililaitteiden latausratkaisuissa ja desinfioinnissa sekä ainutlaatuisten paikkojen digitaalisessa viestinnässä. Vivotechin mobiililaitteiden latausratkaisuja on muun muassa Hartwall Areenalla, huvipuisto Linnanmäellä, Kauppakeskus Kampissa, Vantaan kirjastoissa, Power Parkissa, Aalto yliopistossa sekä HUS:n sairaaloissa. 

Vauhti Speed Oy on suomalainen, yksi maailman vanhimmista  suksivoidevalmistajista. Yritys valmistaa yli 500 000 voideyksikköä vuodessa yhdessä maailman moderneimmassa suksivoiteiden tuotantolaitoksessa Joensuussa. Vauhdin tuotteilla on tällä hetkellä yli tuhat jakelupistettä 14 eri maassa. Yhtiö on kotimarkkinoilla Suomessa markkinajohtaja ja merkittävä toimja mm. Venäjällä, Ruotsissa ja Norjassa.