029 7030 0040

Huoneilman- ja lelujen puhdistus voidaan suorittaa nykyteknologialla helposti ja kustannustehokkaasti

Päiväkodeissa on perinteisesti sairastettu paljon. Asia on tiedostettu ja ehkä jollain tasolla jopa hyväksytty ongelma. Se aiheuttaa inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös suuria taloudellisia kustannuksia yhteiskunnalle sekä yksilöille.

Virusta ilmassa ja pinnoilla

Perinteisesti tilojen hygieniasta huolehditaan puhdistamalla pinnat, ja kannustamalla lapsia sekä henkilökuntaa huolehtimaan käsihygieniasta.

Tämä ei kumminkaan riitä. Jos aidosti halutaan vaikuttaa asiaan, on huoneilman ja yhteiskäytössä olevien laitteiden puhtaus ratkaisevassa roolissa.

Tiesitkö että esimerkiksi NORO virus elää aktiivisena pinnoilla jopa 12 vuorokautta, ja leijuu huoneilmassa 10h virusta kantavan henkilön esimerkiksi yskiessä tiloissa.

Nykyteknologialla tähän asiaan kumminkin voidaan vaikuttaa kustannus tehokkaasti.

Huolehtimalla puhtaasta sisäilmasta ja leluista voimme vähentää sairaspoissaoloja todistetusti jopa 50% !!

Ratkaisu:  NOVAERUS ilmanpuhdistimet ja VIVOTECH puhdistuskaapit

NOVAERUS on Medical Grade laite, tämä tarkoittaa sitä, että laite on hyväksytty käytettäväksi terveydenhuollon vaativimmissakin kohteissa, kuten esimerkiksi leikkaussaleissa ja ensiapuhuoneissa, ja myös sitä että sen toimivuus on testattu vaadittavilla menetelmillä sertifikaatteja myöntävissä laboratorioissa.

Perinteinen ilmanpuhdistin puhdistaa suodattamalla epäpuhtaudet laitteen filtteriin, josta käytetään nimitystä HEPA.

Laitteiden filtterit tulee vaihtaa usein, koska niihin kertyneet epäpuhtaudet leviävät filtteristä nopeasti uudelleen hengitysilmaan. HEPA-suodattimet ovat myös suhteellisen arvokkaita.

Ultrapieniä partikkeleita alle 0,3 mikrometrin partikkeleita HEPA ei pysty suodattamaan. Esimerkiksi tyypillisimmät poissaoloja aiheuttavat virukset ovat kooltaan vain 0,003 mikrometrin kokoisia. Tällaisia ovat mm. Norovirus, Rinovirus, Rotavirus, Adenovirus.

NOVAERUS laitteet tuhoavat todistetusti huoneilmasta myös ultrapienet partikkelit kuten virukset eikä sitä tarvitse huoltaa koska siinä ei ole filttereitä.

lisätietoja www.novareus.com

VIVOTECH hygieniakaapit desinfioivat bakteerit ja virukset laitteiden pinnoilta tehokkaasti sekä turvallisesti UV-C valotekniikan avulla. Laitteissa on myös mahdollisuus ladata kannettavia tietokoneita, tabletteja sekä muita akkukäyttöisiä laitteita.

UV-valon desinfioiva vaikutus perustuu valon tunkeutumiseen bakteerin tai viruksen soluseinämän läpi ja aiheuttaen sen DNA:ssa jakaantumisinformaation sekaannuksen. Taudin aiheuttaja ei voi enää monistua ja lisääntyä vaan se katsotaan kuolleeksi ja ihmiselle vaarattomaksi. UV-C desinfiointi on käyttäjälle täysin vaaraton ja se tuhoaa bakteerit ja virukset tehokkaasti jo 5 minuutin käytön jälkeen.

VIVOTECH hygienia kaapin tehoa on testattu riippumattomien laitosten toimisesta. mm. Helsingin yliopiston.  Klikkaa TÄSTÄ.