029 7030 0040

Miten teidän laitteet ladataan ja puhdistetaan?

Yhteiskäytössä olevien tablettien ja kannettavien tietokoneiden käyttö on yleistynyt opetuksessa nopeasti. Samalla ongelmaksi on muodostunut laitteiden lataaminen ja puhdistaminen.

Yhteiskäytössä olevien tablettien ja kannettavien tietokoneiden käyttö on yleistynyt opetuksessa nopeasti. Samalla ongelmaksi on muodostunut laitteiden lataaminen ja puhdistaminen. Pahimmissa tapauksissa laitteita ladataan jopa pahvilaatikoissa jatkojohtokerässä.
Tällaiset ”viritykset” eivät ole optimaalisia laitteen kestävyyden kannalta, saati hygieenisia tai paloturvallisia. Perinteisissä latauskaapeissakin sisälämpötila usein kohoaa, luoden erittäin hyvän kasvualustan bakteereille ja viruksille. NOROvirus elää tabletin pinnalla 7 vuorokautta, KORONA jopa 30 vuorokautta.

Vivotech-steriloivat latausasemat tuovat ratkaisun tähän ongelmaan!

UV-C -valon steriloiva vaikutus perustuu siihen, että valo tunkeutuu bakteerin tai viruksen soluseinämän läpi ja aiheuttaa sen DNA:ssa jakaantumisinformaation sekaannuksen. Taudin aiheuttaja ei voi enää monistua ja lisääntyä vaan se katsotaan kuolleeksi ja ihmiselle vaarattomaksi.
UV-C desinfiointi on käyttäjälle täysin vaaraton ja tuhoaa bakteerit sekä virukset tehokkaasti.

Vivotech - latausasemat

Vivotech - latausasemat soveltuvat kaikkien kannettavien laitteiden lataamiseen ja sterilointiin. Kaapin välilokerikot ovat irroitettavissa joten laitteessa voidaan ladata ja puhdistaa esimerkiksi virtuaalilaseja. Kaikissa malleissa on tuuletin, ajastin sekä UV-C -valo. Laitteet ovat tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. Helsingin yliopisto testasi onnistuneesti Vivotech latauskaapin steriloivaa tehoa Sars-Cov2 ( Covid19) viruksella 6/2020. 5 minuuttia latauskaapissa riittää tuhoamaan viruksen!

KANNETTAVILLE TIETOKONEILLE
JA MUILLE LAITTEILLE

L10 / L30

Vivotech L10 soveltuu kymmenen (10) kannettavan laitteen yhtäaikaiseen lataukseen ja puhdistukseen.
Vivotech L30 soveltuu kolmenkymmenen (30) kannettavan laitteen yhtäaikaiseen lataukseen ja säilytykseen.

MOBIILILAITTEILLE

R10 / R30

Vivotech R10 soveltuu kymmenen (10) mobiililaitteen yhtäaikaiseen lataukseen ja puhdistukseen.
Vivotech R30 soveltuu kolmenkymmenen (30) mobiililaitteen yhtäaikaiseen lataukseen ja puhdistukseen.

Pyydä esittelykäynti koululle

Tulemme mielellämme kertomaan koulullenne lisää aiheesta

Vivotech - tuotteet tilattavissa myös kumppaneiltamme